31.01.2017.

Fudbaleri Budućnosti će se od 1.februara naći na pripremama u Antaliji, gdje će provesti 14 dana. Trener Miodrag Vukotić ima za cilj da spremi ekipu za drugi dio šampionata, kao i da testira svoje izabranike protiv nekoliko kvalitetnih ekipa.

Plavi će odigrati pet testnih utakmica, protiv  kazahstanskog Irtiša iz Pavlodara (2. februar), ruskog premijerligaša Tom iz Tomska (6. februar), ukrajinske Vorskle iz Poltave (8. februar), slovenačkg Maribora (11. februar) i na kraju moldavskog Svantula Suručeni (14. februar). U ovim mečevima trener Vukotić imaće priliku i da procjeni šta ga očekuje na ljeto (kvalifikacije u Evropi) jer neke od ovih ekipa su približnog kvaliteta onima koje Budućnost može izvući u žrijebu.

Na spisku Miodraga Vukotića, koji će ići u Antaliju nalazi se 25 igrača: Miloš Dragojević, Risto Radunović, Balša Banović, Nikola Vukčević, Milan Vušurović, Luka Mirković, Velizar Janketić, Driton Camaj, Danilo Marković, Nikola Kumburović, Filip Mitrović, Goran Vujović, Miloš Raičković, Momčilo Raspopović, Nikola Marčelja, Ivan Pejaković, Balša Sekulić, Milivoje Raičević, Milisav Vuksanović, Deni Hočko, Vasilije Terzić, Ermin Seratlić, Radomir Đalović, Janko Simović i Stefan Milić.