16.11.2015.

Komisija za takmičenje FSCG, na sastanku održanom 16.11.2015. godine u Podgorici, donijela je odluku da se utakmice 15. kola 1.CFL odigraju u petak, 20.11.2015. godine, sa početkom u 13.00h.

Ekipa Budućnosti će u takođe pomenutom terminu gostovati ekipi Bokelja u Kotoru, gdje će tražiti svoju šestu uzastopnu pobjedu u svim takmičenjima. Plavi ne znaju za poraz u šampionatu još od duela sa Mladosti, sredinom septembra, pa će u ovom meču imati ulogu favorita. Domaćin,Bokelj, se nalazi jedan bod iza plavih na tabeli 1.CFL tako da će u ovom meču biti veoma motivisani. Ekipa sa Stadiona pod Vrmcem je dobila svoja zadnja tri meča kod kuće.

Trener Budućnosti, Miodrag Vuković, najavio je da će plavi u Kotoru tražiti cijeli plijen, a prisutan je imperativ da se nastavi sa dobrim igrama. Budućnost nije primila gol već 630 minuta, uključujući i mečeve u Kupu, pa se očekuje da će ekipa biti motivisana da poveca tu impresivnu brojku.

U prošloj sezoni Budućnost i Bokelj su "podijelili" 3 međusobna duela, minimalan poraz i pobjeda plavih u Kotoru, uz jedan remi bez golova u Podgorici.